1. místo v Národních cenách eTwinning - NEJLEPŠÍ PROJEKT ROKU 2012

12.05.2012 18:12

8. Národní konference eTwinning se letos uskutečnila 11. - 12. května 2012 v Mostě. Součástí konference bylo vyhlášení nejlepších českých projektů za rok 2012 a předání certifikátů eTwinning Quality Label.

eTwinning Quality Label

Certifikáty kvality v rámci aktivity eTwinning jsou udělovány učitelům za uskutečnění vynikajících eTwinningových projektů. Potvrzují, že projekt dosáhl určité kvality na úrovni národní i celoevropské. Více informací o Certifikátu kvality nejdete zde www.etwinning.net/cz/pub/awards/quality_labels.htm

Projekt "Nové příběhy o pejskovi a kočičce/Nové príbehy o psíčkovi a mačičke" získal eTwinning Quality Label jak v České republice, tak na Slovensku! Co to pro náš projekt znamená? Že získá i European Quality Label udělený Centrálním podpůrným střediskem v Bruselu!

 

Národní ceny eTwinning

Nezávislá komise hodnotitelů z řad zástupců MŠMT, Domu zahraničních služeb a Národního podpůrného střediska pro eTwinning se shodli na tom, že projekt "Nové příběhy o pejskovi a kočičce/Nové príbehy o psíčkovi a mačičke" získal na 8. Národní konferenci eTwinning v Mostě Národní cenu (1. místo) za NEJLEPŠÍ PROJEKT ROKU 2012 a stal se ABSOLUTNÍM VÍTĚZEM NÁRODNÍCH CEN 2012.

Seznam oceněných projektů najdete zde konference2012.webnode.cz/ocenene-projekty/

Moc děkujeme všem, kteří jste se podíleli na tomto úspěchu. Speciální poděkování patří nejen žákům naší školy (Mateřská škola, základní škola a praktická škola DANETA), ale také žákům partnerské školy v Levicích (Spojená škola internátna, Levice) a zejména Tatianě Michalovičové - spoluautorce a koordinátorce projektu.

DĚKUJI ZA NEJÚŽASNĚJŠÍ SPOLUPRÁCI!

 

Více o 8. Národní konferenci eTwinning najdete zde konference2012.webnode.cz/

Zpět