Zahradní slavnost a zakončení projektu

28.06.2012 12:02

Před koncem školního roku jsme se opět společně sešli na zahradě, abychom se rozloučili se školním rokem. Na úvod slavnosti se paní ředitelka rozloučila s žáky, kteří zde ukončili základní školu, paní Kosinová poděkovala všem žákům rodičům i zaměstnancům za jejich práci a společně s dětmi pak kouzlila a vykouzlila pro nás pro všechny krásné prázdniny i hezkou dovolenou.

Žáci různých tříd i zájmových kroužků se představili při jednotlivých vystoupeních. Mohli jsme slyšet písničky včelích medvídků, písně o jaru, létu i o kytičkách. A kromě zpívání žáci i tančili, hráli a předvedli i krátkou dramatizaci písně a pohádku „O veliké řepě“.

Po skončení jednotlivých vystoupení pan Mgr. Petr Chaluš z Národní agentury pro evropské vzdělávací programy (Národní podpůrné středisko pro eTwinning) krátce zhodnotil naše celoroční snažení v eTwiningu a poděkoval nám za naši práci. Od pana učitele Suchánka, který celý projekt za naši školu koordinoval, obdrželi všichni žáci žlutá trika s logem pejska a kočičky a žákovský certifikát za projekt „Nové příběhy o pejskovi a kočičce/Nové príbehy o psíčkovi a mačičke“. Celou slavnost jsme zakončili společnou fotografií a taneční zábavou.

Další fotografie jsou k dispozici v galerii za měsíc červen nebo na Facebooku.

 

Mgr. Ludmila Poskonková

Zpět