Setkání partnerských škol v HRADCI KRÁLOVÉ

24.11.2012 19:23

V termínu od 21. - 23. listopadu 2012 se uskutečnilo již druhé setkání partnerských škol eTwinningového projektu "Nové příběhy...". Tentokrát se pedagogové obou škol setkali u nás v Hradci Králové.



V Hradci Králové bylo pro hosty z Levic připraveno mnoho překvapení. Ve středu jsme společně navštívili historické centrum města Hradec Králové - Malé náměstí, Velké náměstí s renesanční Bílou věží a gotickou katedrálou sv. Ducha, dále Pivovarské náměstí či Studijní a vědeckou knihovnu. Večer jsme zakončili společnou večeří a neformálním setkáním se zaměstnanci naší školy.



Ve čtvrtek jsme navštívili naši školu, kde byl pro hosty připraven zajímavý program: koncert pěveckého sboru Daneťáček, prohlídka partnerské školy a dalších prostorů Centra pro zdravotně postižené Daneta Hradec Králové. Večer jsme navštívili Klicperovo divadlo, kde jsme shlédli divadelní adaptaci jedné z nejznámějších českých komedií "Světáci".



Před tím, než se spoluautorka projektu, Tatiana Michalovičová, a její kolegyně vydaly na zpáteční cestu, navštívily s žáky rodinný a zábavní park Tongo.

 


Moc Vám děkujeme za Vaší návštěvu a těšíme se na další spolupráci s Vámi!!!

 

Vaši D.A.N.E.Ť.Á.C.I.

 

Fotografie ze druhého setkání partnerskýh škol najdete zde: novepribehy.webnode.cz/fotogalerie-fotogaleria/skolni-rok-skolsky-rok-2012-2013/photogallerycbm_655797/100/#sam-2110-jpg

Zpět